søndag 12. juni 2011

Tutorial: Store roser i sukkerpasta

Hei! I dag skal jeg vise dere hvordan dere lager den store hvite rosen jeg hadde på bursdagskaken jeg lagde.


Start med å del inn en pølse i 7 like store deler.

Rull de helt runde.

Bruk en kjevle til å gjør de flate.

Nå skal de se ut som små runde lapper. Pass på at de ikke er for tynne.

Begynn på en side og rull den sammen.

Slik.

Press den ned mot benkeplaten din.

Nå gjør du det samme med alle de andre delene. Rull de runde, kjevl de flate og legg de rundt hverandre, lag på lag.

Her ser du bedre hvordan det gjøres.

Fortsett slik til du har brukt tre eller fire delene dine.

Deretter tar du reste av delene, rull de runde og kjevl de flate. Deretter deler du de i to slik som på bildet.

Her kan du godt bruke litt vann for at de skal sitte. Fortsett å legg de rundt, lag på lag.

Slik skal rosen din se ut.

Del den med en kniv. Videre plasserer du den i et eggeglass. La den være der til den tørker.

Slik skal den da se ut ;-)

Klem fra Henrikke

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails